Доступність посилання

ТОП новини

Поліція затримала 48-річну жительку Львова, яка вчинила наругу над могилами українських Героїв на Личаківському цвинтарі


Про мотиви вчинення цього злочину силовики не повідомляють.
Про мотиви вчинення цього злочину силовики не повідомляють.

Правоохоронці встановили особу людини, яка у ніч на 20 жовтня розкидала квіти і лампадки на 39 могилах українських воїнів, політв’язнів радянського періоду і волонтерів на полі Почесних поховань №76 Личаківського цвинтаря. Нею виявилась 48-річна жителька Львова.

Як інформує Нацполіція у Львівській області, вивчивши записи камер відеоспостереження, провівши пошукові заходи поліцейські спільно з співробітниками управління Служби безпеки України у Львівській області встановили, що до вчинення наруги над могилами Героїв причетна жінка віком 48 років.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання ‒ обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Про мотиви вчинення цього злочину силовики не повідомляють. З неофіційних джерел Радіо Свобода стало відомо, що людина може мати психічні розлади, тому будуть проводитись відповідні заходи.

Форум

XS
SM
MD
LG