Доступність посилання

ТОП новини

Покровський напрямок: війська РФ «найбільш активні» біля Лисівки, Селидового та Миролюбівки – штаб


Українські війська застосовують трофейну гаубицю на позиціях у районі Селидового, вересень 2024 року
Українські війська застосовують трофейну гаубицю на позиціях у районі Селидового, вересень 2024 року

Кількість бойових зіткнень від початку доби зросла до 142, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України 25 жовтня.

Зокрема, Сили оборони відбивають російські атаки біля Вовчанська на Харківщині, також тривають дев’ять атак із 13 на Куп’янщині.

Штаб повідомляє про 24 атаки на Лиманському напрямку, де російська армія намагається просунутися поблизу Греківки, Тернів, Торського та в Серебрянському лісі. Чотири боєзіткнення ще тривають. Три спроби російських загарбників просунутися на Сіверському напрямку успіху не мали.

Читайте також: Сирський озвучив втрати російських сил у Курській області РФ

За зведенням, українські військові зупинили спроби армії РФ просунутися в районах Часового Яру та Торецька.

«Інтенсивно атакує ворог українських захисників на Покровському напрямку. Тут, впродовж дня, агресор здійснив 43 штурмових та наступальних дії. Найбільша активність російських окупантів зберігається в районах Лисівки, Селидового та Миролюбівки. Загалом, 34 атаки на напрямку українські захисники вже відбили, ще дев’ять боєзіткнень тривають. Наші воїни докладають зусиль для недопущення просування противника в глибину української території», – йдеться в зведенні.

Читайте також: Перші війська з КНДР Росія застосує на фронті вже 27-28 жовтня – Зеленський

На Курахівському напрямку від початку доби відбулося 31 бойове зіткнення, з яких шість ще тривають. Російські війська «зберігають високу активність», намагаються просунутися поблизу Гострого, Катеринівки та Новодмитрівки.

Російські війська, ймовірно, просунулися до центру Селидового, повідомила британська розвідка 25 жовтня. У відомстві зазначили, що Селидово є останнім великим міським районом, що прикриває південний фланг Покровська, а також трасу Е50, яка їх з’єднує.

Форум

XS
SM
MD
LG