Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ обстріляли Покровськ, одна людина загинула – МВА


Місцева жителька проходить повз воронку після російського удару по житловому масиву в Покровську, 3 серпня 2024 року
Місцева жителька проходить повз воронку після російського удару по житловому масиву в Покровську, 3 серпня 2024 року

Цивільна людина загинула 15 вересня в Покровську на Донеччині внаслідок обстрілу з боку російських військ, йдеться в повідомленні в телеграм-каналі міської військової адміністрації.

«15 вересня о 09:15 внаслідок ворожого артилерійського обстрілу (тип озброєння встановлюється) відбулося влучання в господарчу будівлю поблизу однієї з АЗС. Близько 11:00 відбувся ворожий обстріл західної частини міста: в районі вулиць Ольшанського і 8-го березня. На жаль, одна людина загинула», – йдеться в повідомленні.

У МВА нагадали, що в громаді триває евакуація населення, і наголосили, що через російські удари залишатися там «вкрай небезпечно».

Влада Донеччини неодноразово заявляла, що на території області не залишилося безпечних місць, тому закликала до евакуації. На початку вересня через наступ сил РФ і з міркувань безпеки «Укрзалізниця» скасувала відправлення евакуаційного поїзда з Покровська, тепер початковою точкою його маршруту є Павлоград Дніпропетровської області, розташований більш як за 100 кілометрів від Покровська. Доступною залишається евакуація автотранспортом, зокрема, автобусами.

Форум

XS
SM
MD
LG