Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ вночі атакували припортову інфраструктуру Одещини – ОВА


У ніч на 24 липня Повітряні сили ЗСУ попередили про рух кількох груп ударних безпілотників, запущених Росією по Україні
У ніч на 24 липня Повітряні сили ЗСУ попередили про рух кількох груп ударних безпілотників, запущених Росією по Україні

Російські війська в ніч на 24 липня ударними безпілотниками атакували Ізмаїльський район Одещини, поранені люди, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«Під прицілом росіян була припортова інфраструктура і багатоквартирний житловий будинок. Троє людей отримали поранення. Двох із них шпиталізували у стані середньої ступеню важкості, ще одна постраждала отримала медичну допомогу на місці», – написав він у телеграмі.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілу відбулися руйнування декількох будівель припортової інфраструктури, пошкоджені три вантажні автомобілі, на місці також спалахнула пожежа, яку ліквідували співробітники ДСНС.

У ніч на 24 липня Повітряні сили ЗСУ попередили про рух кількох груп ударних безпілотників, запущених Росією по Україні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG