Доступність посилання

ТОП новини

Удар по Одесі: пожежу ліквідовано, зросла кількість постраждалих – влада


Пожежні працюють на місці російського ракетного удару, Одеса, Україна, 15 березня 2024 року, фото ілюстративне
Пожежні працюють на місці російського ракетного удару, Одеса, Україна, 15 березня 2024 року, фото ілюстративне

Вогнеборці в Одесі ліквідували пожежу, яка виникла на місці ракетного удару Росії вранці 24 червня, йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

«Рятувальники ліквідували масштабну пожежу, що сталася внаслідок російської атаки. Горіли складські приміщення на площі 3000 кв. м», – кажуть у ДСНС.

Рятувальники уточнили, що до гасіння залучались понад 90 вогнеборців і близько 20 одиниць техніки, а також пожежний потяг «Укрзалізниці». Пожежники працювали під загрозою повторних обстрілів.

Відомо також, що психологи ДСНС і Нацполіції на місці надали допомогу 46 особам.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що у Хаджибейському районі розгорнули оперативний штаб з ліквідації наслідків атаки, він працюватиме до 19:00.

Голова ОВА Олег Кіпер зазначив, що внаслідок ракетного обстрілу вже постраждало 4 людей.

«За медичною допомогою також звернувся 48-річний чоловік, у нього поранення руки», – написав Кіпер.

Зранку 24 червня сили РФ запустили по Одеській області дві крилаті ракети «Іскандер-К», одну з них вдалось збити, йдеться в повідомленні пресслужби Повітряних сил ЗСУ. Спочатку було відомо про 3 постраждалих.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG