Доступність посилання

ТОП новини

Сили РФ атакували Одесу: загорівся житловий будинок, є постраждалі – влада


Наслідки атаки дронів-камікадзе, Одеса, 22 лютого 2024 року, ілюстративне фото
Наслідки атаки дронів-камікадзе, Одеса, 22 лютого 2024 року, ілюстративне фото

Внаслідок атаки сил РФ сталось руйнування житлового будинку в Одесі, з наступним руйнуванням будівлі, йдеться в повідомленні голови обласної військової адміністрації (ОВА) Олега Кіпера ввечері 23 лютого.

«Наразі відомо про двох постраждалих. Поранені у важкому стані доставлені до лікарні. Тривають пошукові роботи та гасіння пожежі, під завалами можуть перебувати люди», – зазначили у відомстві.

Раніше, 23 лютого, в Одесі російські безпілотники поцілили в обʼєкт цивільної інфраструктури, повідомив опівночі 23 лютого голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Унаслідок російської атаки ударними безпілотниками,в Одесі спалахнула пожежа на об’єкті цивільної інфраструктури. Є інформація про постраждалих людей. Дані та кількість уточнюються. На місці працюють усі відповідні служби», – написав чиновник у телеграмі.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. У січні Росія активізувала свої атаки, внаслідок чого десятки людей загинули, ще сотні були поранені.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG