Доступність посилання

ТОП новини

Через російські обстріли за добу на Сумщині поранені 20 людей – МВС


Російських обстрілів зазнали 49 населених пунктів області. Фото архівне
Російських обстрілів зазнали 49 населених пунктів області. Фото архівне

Через російські обстріли протягом доби на Сумщині поранені 20 людей, повідомляє у телеграмі Міністерство внутрішніх справ.

За даними відомства, російських обстрілів зазнали 49 населених пунктів області.

Пошкоджені 14 приватних домоволодінь, чотири багатоповерхових будинки, автомобілі, гаражі, будівля дитячого садочку, приміщення підприємств, об’єкти інфраструктури, газопровід середнього тиску та адміністративну будівлю, додають у МВС.

Читайте також: Зеленський: після початку операції на Курщині стало менше обстрілів Сумської області

Сумщина межує з Курською областю РФ, де з 6 серпня триває військова операція українських сил. До цього Сумська область регулярно зазнавала російських атак, зараз посилились авіаудари.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG