Доступність посилання

ТОП новини

Через агресію РФ у чотирьох областях України загинули двоє людей, ще 22 поранені – влада


Наслідки російських обстрілів прифронтового Херсона, архівне фото
Наслідки російських обстрілів прифронтового Херсона, архівне фото

За минулу добу через російську агресію у чотирьох областях України загинули двоє людей, ще 22 поранені, повідомляє місцева влада.

10 людей поранені через російські обстріли в Херсонській області, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

За його даними, російських атак зазнали 14 населених пунктів Херсонщини, війська РФ поцілили в заклад культури, житлові квартали населених пунктів області, зокрема 3 багатоповерхівки та 10 приватних будинків.

На Донеччині внаслідок російської агресії поранені п’ятеро людей – у Кураховому, у Торецьку, Щербинівці та Антонівці, повідомив голова ОВА Вадим Філашкін.

На Харківщині через російський удар по Куп’янськ-Вузловому загинули двоє чоловіків віком 51 та 58 років, постраждали три жінки 45, 63, 85 років, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Також, як повідомляла місцева влада, на Сумщині були поранені четверо людей.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG