Доступність посилання

ТОП новини

Обстріл колони під Запоріжжям: ще один поранений помер у лікарні – Старух


Російські війська обстріляли ракетами гуманітарну колону під Запоріжжям 30 вересня
Російські війська обстріляли ракетами гуманітарну колону під Запоріжжям 30 вересня

Кількість загиблих внаслідок удару по цивільній колоні під Запоріжжям зросла, повідомив голова обласної військово адміністрації Олександр Старух 8 жовтня.

«На жаль, ми маємо ще одну жертву терористичного обстрілу пропускного пункту за місто – сьогодні у лікарні помер ще один постраждалий», – заявив він у своїх соцмережах.

Він також зазначив, що внаслідок ударів по багатоповерхівках 7 жовтня загинули 17 містян, серед них одна дитина. 16 людей отримали поранення.

Наступного дня ще одна людина в Запоріжжі отримала поранення через ракетний удар. Одна людина загинула через обстріл села під обласним центром. Ще четверо отримали поранення, в тому числі дитина.

Читайте також: Обстріли військ РФ на Запоріжжі, Харківщині, Сумщині та Донеччині – влада озвучила дані про постраждалих

Вранці 30 вересня російські війська завдали ракетного удару по гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя. Як повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух, люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу.

З урахуванням останніх даних, кількість загиблих зросла до 32 людей.

За даними заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, російські війська випустили по Запоріжжю 16 ракет зенітно-ракетної системи С-300.

Москва, попри численні свідчення, заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

XS
SM
MD
LG