Доступність посилання

ТОП новини

У Німеччині під час сварки був тяжко поранений 15-річний українець – медіа


Німецька поліція повідомила, що інцидент стався ввечері 19 травня
Німецька поліція повідомила, що інцидент стався ввечері 19 травня

У німецькому Дортмунді 15-річний біженець з України був тяжко поранений – за його життя боролися медики, повідомляє німецьке видання Bild.

Медіа зазначає, що лікар швидкої допомоги боровся за життя неповнолітнього на вулиці. Швидка допомога доставила тяжко пораненого хлопця до клініки.

Німецька поліція також повідомила про інцидент, який стався ввечері 19 травня, втім не уточнила, що поранень зазнав українець.

«Сталася словесна сварка між двома групами підлітків чи молодих людей. Суперечка дійшла до такого розмаху, що 15-річного підлітка з Арнсберга побили та кілька разів поранили гострим предметом у верхню частину тіла», – йдеться у дописі поліції.

За даними німецьких правоохоронців, наразі життю хлопця нічого не загрожує.

Раніше у Німеччині внаслідок нападу 10 лютого загинув 17-річний український баскетболіст юнацької збірної України Володимир Єрмаков, а його друг Артем Козаченко помер у лікарні від отриманих поранень 20 лютого.

Хлопці приїхали до Німеччини, рятуючись від повномасштабної війни Росії проти України. Тут вони грали за молодіжну баскетбольну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа. За повідомленням поліції міста Ессен, 12 лютого затримали першого підозрюваного у нападі. Ним виявився 15-річний підліток, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

Згідно з попереднім розслідуванням, у сутичці застосували ніж. Серйозних поранень також зазнали й двоє інших підлітків: 14-річний сирієць з Гельзенкірхена і 13-річна німецько-ліванська дівчинка з Обергаузена. Підозрювані у скоєнні злочину втекли з місця події.

За даними німецької влади, наразі в Німеччині перебуває 1,1 мільйона громадян України, які в’їхали в країну з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Форум

XS
SM
MD
LG