Доступність посилання

ТОП новини

У Нікополі через російський обстріл постраждав 69-річний чоловік – ОВА


Наслідки російських обстрілів у Нікополі, архівне фото
Наслідки російських обстрілів у Нікополі, архівне фото

У Нікополі на Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілі постраждав 69-річний чоловік, «він лікуватиметься вдома», повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Нікопольщина протягом дня під обстрілами… Били росіяни по самому Нікополю, Червоногригорівській, Марганецькій і Покровській громадах. Застосовували важку артилерію і дрони-камікадзе», – йдеться в повідомленні.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілів були пошкоджені п’ятиповерхівка і чотири приватні будинки, три господарські споруди, паркани, газопровід.

Лисак додав, що наслідки атак, які сталися під вечір, «фахівці з’ясовують».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БпЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG