Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: через російський удар по Миколаївщині загинула жінка, ще одна людина може бути під завалами


Рятувальники працюють на місці російського ракетного удару в Миколаєві, 20 липня 2023 року
Рятувальники працюють на місці російського ракетного удару в Миколаєві, 20 липня 2023 року

Через російський удар по Миколаївщині загинула жінка, ще одна людина може бути під завалами, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«О 20:30 ворог завдав удару по населеному пункту Степівської громади. Загинула жінка, її рятувальники деблокували з-під уламків зруйнованої будівлі. Ймовірно ще одна людина знаходиться під завалами. Також наразі відомо про одного пораненого», – написав він у телеграмі.

За його словами, внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки та сільгосппідприємство.

Раніше у соцмережах повідомлялося про звуки вибуху в Миколаєві. Мер міста Олександр Сєнкевич поінформував, що попередньо – вибухи були «далеко за межами міста».

Читайте також: Влада підтвердила вибухи у Павлограді на Дніпропетровщині

Російські військові атакують українські населені пункти з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, РСЗВ. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

ООН станом на 8 жовтня підтвердила загибель 9 806 і поранення 17 962 цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. При цьому в організації наголошують, що реальне число жертв є значно вищим.

Форум

XS
SM
MD
LG