Доступність посилання

ТОП новини

Миколаївщина: сили РФ вдарили дроном по поліцейських, які приїхали документувати наслідки удару РФ


Військові РФ завдали удар безпілотником по Куцурубській громаді, правоохоронці прибули для документування наслідків – і зазнали атаки. Фото ілюстративне
Військові РФ завдали удар безпілотником по Куцурубській громаді, правоохоронці прибули для документування наслідків – і зазнали атаки. Фото ілюстративне

На Миколаївщині внаслідок влучання російського дрона у службовий автомобіль травмовані троє поліцейських, повідомляє у телеграмі пресслужба Національної поліції.

За повідомленням, військові РФ завдали удар безпілотником по Куцурубській громаді, правоохоронці прибули для документування наслідків – і зазнали атаки.

«Троє співробітників відділення поліції № 7 Миколаївського районного управління, які прибули до мешканців села для документування наслідків попередньої ворожої атаки FPV-дронами, отримали вибухові поранення. Ворог підступно атакував службовий автомобіль також FPV-дроном», – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські перебувають на лікуванні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG