Доступність посилання

ТОП новини

9-годинна тривога у Києві: у метро колапс, потяги курсують із великим інтервалом


Метрополітен під час повітряної тривоги не здійснює перевезення наземними ділянками
Метрополітен під час повітряної тривоги не здійснює перевезення наземними ділянками

Після відбою повітряної тривоги метрополітен відновлює нормальну роботу станцій та графік руху поїздів, повідомляє Київська міська адміністрація.

Через тривалу повітряну тривогу на лініях метрополітену інтервали між поїздами орієнтовно складають 10 хвилин, попереджає місцева влада.

«Рух поїздів організовано з урахуванням наявної кількості машиністів та рухомого складу, які є наразі… Загалом для відновлення нормальних графіків поїздів потрібно 1-1,5 години», – йдеться у дописі.

У соціальних мережах користувачі викладають фото і відео, із значним скупченням людей на станціях метро.

У Києві повітряна тривога тривала 9 годин. Упродовж ночі 5 вересня Україну атакували кілька десятків ударних безпілотників типу «Шахед».

Метрополітен під час повітряної тривоги не здійснює перевезення наземними ділянками та закриває роботу станцій відкритого типу. Підземні станції метрополітену працюють як укриття.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG