Доступність посилання

ТОП новини

На Київщині внаслідок негоди без світла понад 8 тисяч родин – влада


Линии электропередач в Херсонской области, захваченные Россией в рамках полномасштабного вторжения в Украину, 22 июля 2022 года
Линии электропередач в Херсонской области, захваченные Россией в рамках полномасштабного вторжения в Украину, 22 июля 2022 года

На Київщині внаслідок негоди без світла залишилися понад 8,3 тисяч родин, повідомив голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«За інформацією ДТЕК «Київські регіональні мережі», внаслідок дощу та шквального вітру найбільше аварійних відключень наразі фіксується у Бучанському, Обухівському та Вишгородському районах. Дякую енергетикам, які вже оперативно ліквідовують наслідки негоди та роблять все можливе, щоб максимально швидко повернути людям світло», – каже голова ОВА.

За даними Кравченка, внаслідок сильної зливи у місті Ірпінь підтоплена проїжджа частина однієї з вулиць та цокольний поверх дев’ятиповерхівки.

«Також шквальний вітер повалив дерева на деяких автошляхах та лінію електропередач. Наразі відомо про чотири такі випадки на Київщині. Працівники та техніка ДСНС вже працюють над ліквідацією наслідків», – підсумував місцевий чиновник.

Раніше, до кінця доби 2 червня, жителів Київської області попереджали про грози та шквали.

Форум

XS
SM
MD
LG