Доступність посилання

ТОП новини

КОВА: на Київщині 8 годин тривала повітряна тривога, сили ППО збили усі «Шахеди»


За даними місцевої влади, падіння уламків збитих дронів фіксуються поза межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості
За даними місцевої влади, падіння уламків збитих дронів фіксуються поза межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості

Усі ударні БПЛА, якими війська РФ атакували Київщину знищено. Повітряна тривога тривала майже 8 годин, повідомив 11 жовтня начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає», – йдеться у повідомленні.

За даними місцевої влади, падіння уламків збитих дронів фіксуються поза межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості.

Раніше повідомлялося про збиття усіх дронів, що атакували Київ, а також про бойову роботу проти решти запущених БПЛА у Київській області.

Вранці у Києві працювали сили протиповітряної оборони, повідомляв міський голова Віталій Кличко.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема, Харківщину.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG