Доступність посилання

ТОП новини

Влада: через влучання російського дрона в багатоповерхівку загинула дівчинка, 5 постраждалих


Унаслідок влучання російського дрона в багатоповерховий житловий будинок у Києві одна людина загинула (фото ілюстративне)
Унаслідок влучання російського дрона в багатоповерховий житловий будинок у Києві одна людина загинула (фото ілюстративне)

Унаслідок влучання російського дрона в багатоповерховий житловий будинок у Києві одна людина загинула, 5 поранених, йдеться у повідомленні КМВА.

Спочатку було відомо про двох постраждалих, згодом про 4.

«За попередньою інформацією внаслідок атаки російських дронів по Києву одна людина загинула, ще двоє постраждали», – написав очільник КМВА Сергій Попко.

Пізніше мер Києва Віталій Кличко уточнив, що кількість постраждалих через атаку зросла до 5 людей. Відомо, що загинула дівчинка 2009 року народження. На місці для мешканців будинку розгорнули мобільний намет для надання необхідної допомоги.

Росія ввечері 25 жовтня атакувала Київ «Шахедами», один із дронів влучив у багатоповерхівку, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Мер також розповів, що в будинку в Соломʼянському районі, куди влучив дрон, пошкоджені квартири на 17, 18, 19 поверхах. Рятувальники вивели будівлі понад сотню людей. Раніше було відомо про 2 постраждалих.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG