Доступність посилання

ТОП новини

КМВА про атаку на Київ: дрони збили на «дальніх підступах», ракет не було


За даними влади, дрони-розвідки були запущені в повітряний простір навколо Києва, найімовірніше, з метою виявлення позицій ППО
За даними влади, дрони-розвідки були запущені в повітряний простір навколо Києва, найімовірніше, з метою виявлення позицій ППО

Російські війська пізно ввечері 13 травня запустили в повітряний простір навколо Києва дрони-розвідники, найімовірніше, для виявлення позицій ППО, всі дрони були знищені, повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

«Сьома повітряна атака на столицю з початку травня! За попередньою інформацією, до опівночі рашисти запустили в повітряний простір навколо столиці дрони-розвідники. Найімовірніше, для виявлення позицій нашої ППО. Всі БпЛА, які рухалися в напрямку Києва, були знищені на дальніх підступах», – написав у телеграмі Сергій Попко.

За його словами, повітряна тривога, яка була оголошена опівночі, повʼязана із атакою, ймовірно, крилатих ракет, але в повітряному просторі навколо Києва таких ракет зафіксовано не було.

Ввечері 13 травня в Україні було оголошено повітряну тривогу. Тоді місцева влада Києва повідомляла про роботу ППО на околицях міста. Вночі 14 травня близько 3:00 в Києві знову було оголошено повітряну тривогу, яка тривала понад дві години.

XS
SM
MD
LG