Доступність посилання

ТОП новини

Росія вночі знову завдала комбінованого удару по Києву, усі цілі збиті – КМВА



У Києві повітряна тривога з початку доби оголошувалася 4 рази і тривала сумарно понад 5 годин.
У Києві повітряна тривога з початку доби оголошувалася 4 рази і тривала сумарно понад 5 годин.

Росія вночі знову завдала комбінованого удару по Києву, застосувавши дрони та ракети, усі цілі збиті, заявляє голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

За його словами, сили та засоби протиповітряної оборони від початку цієї доби знищили навколо Києва близько 15 ударних дронів та кілька ракет.

«Спочатку повітряна тривога була пов’язана із атакою ворожих дронів, попередньо типу «Shahed». Безпілотники заходили на місто хвилями та з різних напрямків. Близько третьої ночі противник підняв у повітря кілька бортів МіГ-31К, які випустили ракети «Кинджал» через Київщину в напрямку західних областей України. Приблизно одночасно злетіли кілька ворожих стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Попередньо, крилаті ракети Х-101 з цих бортів атакували Київ близько 5-ї ранку», – написав він у телеграмі.

Попко зазначив, що повітряний удар, як і вчорашній закінчився хвилями атак ударних дронів.

«Все, що летіло на столицю України – знищено», – додав він.

Інформації щодо немає. Без руйнувань.

У Києві повітряна тривога з початку доби оголошувалася 4 рази і тривала сумарно понад 5 годин.

Читайте також: КМВА про атаку РФ: через падіння уламків у двох районах Києва виникла пожежа

Вранці 26 серпня російські військові здійснили масштабну атаку на Україну за допомогою ударних дронів і крилатих ракет. У Повітряних силах зазначили, що війська РФ запустили по Україні 127 ракет та 109 ударних БПЛА. В результаті протиповітряного бою збито 201 повітряну ціль – 102 ракети та 99 ударних БПЛА.

За даними місцевої влади, сили протиповітряної оборони 26 серпня знищили майже російських 20 безпілотників, а також 15 ракет різного типу, які летіли на Київ.

Форум

XS
SM
MD
LG