Доступність посилання

ТОП новини

КМВА про атаку РФ: через падіння уламків у двох районах Києва виникла пожежа


Дим піднімається з околиць міста під час масованого удару РФ, Київ, Україна, 26 серпня 2024 року
Дим піднімається з околиць міста під час масованого удару РФ, Київ, Україна, 26 серпня 2024 року

У Києві через падіння уламків в Дніпровському районі виникла пожежа, повідомляє у телеграмі Київська міська військова адміністрація.

«Зафіксовано падіння уламків на лісопаркову зону в Дніпровському районі міста. Внаслідок чого виникла пожежа лісової підстилки на площі до 50 квадратних метрів», – йдеться у повідомленні.

За даними КМВА, також є падіння уламків в лісопарковій зоні Деснянського району, виникла пожежа

Інформації про постраждалих немає.

Київ після масованої атаки РФ 26 серпня знову атакували дрони та ракети вночі 27 серпня.

Вранці 26 серпня російські військові здійснили масштабну атаку на Україну за допомогою ударних дронів і крилатих ракет. За даними ДСНС, загинули семеро людей, зокрема, двоє померли у лікарні, 47 людей постраждали, у тому числі четверо дітей 2014, 2017 та 2024 року народження. Унаслідок масованої атаки на енергетичну інфраструктуру постраждали 15 областей України, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

У Повітряних силах зазначили, що війська РФ запустили по Україні 127 ракет та 109 ударних БПЛА. В результаті протиповітряного бою збито 201 повітряну ціль – 102 ракети та 99 ударних БПЛА.

За даними місцевої влади, сили протиповітряної оборони 26 серпня знищили майже російських 20 безпілотників, а також 15 ракет різного типу, які летіли на Київ.

Форум

XS
SM
MD
LG