Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб: ЗСУ відтіснили противника північніше Кислівки на Куп’янському напрямку


За даними штабу, на Куп’янському напрямку російські сили за підтримки бронетехніки намагаються атакувати позиції ЗСУ на напрямку Крохмальне – Берестове
За даними штабу, на Куп’янському напрямку російські сили за підтримки бронетехніки намагаються атакувати позиції ЗСУ на напрямку Крохмальне – Берестове

Українські військові покращили тактичне положення та відтіснили противника в районі північніше Кислівки, повідомляє у фейсбуці Генеральний штаб ЗСУ станом на 10:30.

За даними штабу, на Куп’янському напрямку російські сили за підтримки бронетехніки намагаються атакувати позиції ЗСУ на напрямку Крохмальне – Берестове – тут українські захисники знищили танк та бойову машину піхоти, триває бій.

Також у Генштабі повідомляють, що плани противника максимально вклинитись у глибину міської забудови Вовчанська і там закріпитися зірвані.

«З початку поточної доби наші підрозділи продовжують виконання бойових завдань в межах міської забудови Вовчанська в північній частині міста, тримають ворога під вогневим контролем. Дії тривають, ситуація контрольована», – кажуть у штабі.

Читайте також: ЗСУ не дозволяють російській армії закріпитись у північній частині Вовчанська – Волошин

Генеральний штаб Збройних сил України ввечері 15 травня повідомив, що на Куп’янському напрямку українські підрозділи «в результаті інтенсивного вогневого впливу противника» здійснили перегрупування «на більш вигідні позиції». Тоді у штабі додали, що бойові дії ще тривають на напрямках Кислівка – Іванівка, Котлярівка – Піщане, Куземівка – Стельмахівка, Ковалівка – Новоєгорівка.

Форум

XS
SM
MD
LG