Доступність посилання

ТОП новини

Частина банків Киргизстану обмежила грошові перекази з Росії


Деякі комерційні банки Киргизстану частково зупинили роботу з переказами коштів до Росії та із Росії, повідомляє агенція «Інтерфакс».

Різні обмеження на перекази з використанням російських платіжних систем запровадили Mbank, банк «Компаньйон», РКС банк, Киргизько-Швейцарський банк (КСБ), Киргизкомерцбанк, Керемет банк. У більшості цих кредитних організацій обмеження назвали тимчасовими.

Натомість у Капітал банку, Халик банку та Банку Азії «Інтерфаксу» заявили, що жодних обмежень щодо операцій із рублями та переказами до Росії і з неї вони не мають.

Міністерство фінансів США 12 червня внесло до списку санкцій Московську біржу, Національний кліринговий центр і Національний розрахунковий депозитарій. Через це з 13 червня біржа оголосила про зупинення торгів доларами США та євро.

Центробанк РФ після запровадження нових санкцій повідомив, що відтепер курс рубля розраховуватиметься на основі даних звітності банків про операції на позабіржовому валютному ринку. Регулятор також запевнив, що обмеження не вплинуть на можливість купівлі та продажу готівкових доларів та євро у відділеннях російських банків.

Форум

XS
SM
MD
LG