Доступність посилання

ТОП новини

Київська влада повідомила про падіння уламків дрона в столиці


Уламки збитого російського дрона-камікадзе, архівне фото
Уламки збитого російського дрона-камікадзе, архівне фото

У Деснянському районі Києва 17 серпня виявили уламки безпілотника, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

«За інформацією екстрених служб, сьогодні вдень у Деснянському районі столиці, в Дарницькому лісопарковому господарстві, виявлено падіння уламків БпЛА», – заявив він.

Кличко додав, що внаслідок падіння уламків виникло загорілася трава на невеликій площі. Його ліквідували працівники лісопаркового господарства. Ніхто не постраждав.

Коли саме був збитий дрон, міська влада не уточнює.

Читайте також: Голова МОЗ: гендиректора «Охматдиту» відсторонили від роботи до завершення перевірок

Російські війська вночі проти 17 серпня випустили 14 дронів-камікадзе по Україні – командування Повітряних сил звітувало, що їх всі збили.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG