Доступність посилання

ТОП новини

Після відставки Кубракова заступниця міністра інфраструктури Азархіна написала заяву про звільнення


Минулого тижня Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра розвитку громад, територій та інфраструктури
Минулого тижня Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади міністра розвитку громад, територій та інфраструктури

Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Азархіна написала заяву про звільнення з посади у звʼязку зі звільненням віцепрем’єра Олександра Кубракова.

«Сьогодні написала заяву щодо звільнення мене з посади заступника міністра у звʼязку зі звільненням міністра. У 2023 році ми отримали регіональну політику, де не існувало цифровізації процесів, де був хаос у документах, даних та підходах. Де був ручний режим управління у всьому…», – написала вона у фейсбуці.

За її словами, нова команда взяла найкраще, що було у попередників, «додала власний досвід та сучасні рішення».

9 травня Верховна Рада звільнила Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України, міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Кубраков повідомив, що не обговорював з керівництвом фракції «Слуга народу» і очільником уряду Денисом Шмигалем ймовірність свого звільнення.

Олександр Кубраков очолив об’єднане Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури у грудні 2022 року. Однак у президентській фракції «Слуга народу» вирішили знову розділити це відомство.

Форум

XS
SM
MD
LG