Доступність посилання

ТОП новини

Ракетна атака РФ: місцева влада розповіла про стан поранених у Кривому розі


Рятувальники працюють на місці російського ракетного удару у Кривому Розі, Дніпропетровська область, Україна, 8 липня 2024 року
Рятувальники працюють на місці російського ракетного удару у Кривому Розі, Дніпропетровська область, Україна, 8 липня 2024 року

Учора рятувальники завершили рятувально-пошукову операцію на місці влучання російської ракети у Кривому Розі. В лікарні залишається 28 постраждалих, повідомив вранці 9 липня начальник районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

«Серед них одна людина у вкрай важком стані, сім – у важкому, 18 людей у стані середньої тяжкості. Решта постраждалих у задовільному стані», – йдеться у повідомленні.

Ситниченко також нагадав, що внаслідок російської атаки на місто Кривий Ріг 8 липня загинуло 10 людей. 9 липня у місті оголошено День жалоби за загиблими.

Раніше президент України Володимир Зеленський розповів, що через ракетну атаку РФ на Україну 38 людей загинули, 190 – були поранені.

Російські війська вранці 8 липня завдали по Україні ракетних ударів. Зокрема, по Києву, Дніпру, Кривому Рогу і Донеччині. Сили оборони України збили 30 із 38 російських ракет, повідомили у Повітряних силах.

Серед інших об’єктів, під російський ракетний удар потрапило одне з приміщень дитячої лікарні «Охматдит». Постраждав корпус, де були діти на діалізі, розповів міністр охорони здоровʼя України Віктор Ляшко.

Також через російську атаку був пошкоджений медцентр у Дніпровському районі. У житловому будинку на Сирці (Шевченківський район) був повністю знищений один підʼїзд, під завалами перебували люди.

Форум

XS
SM
MD
LG