Доступність посилання

ТОП новини

Під час атаки Росії на Костянтинівку загинув правоохоронець – Нацполіція


Наслідки російського ракетного удару по супермаркету у Костянтинівці. Костянтинівка, Донецька область, 9 серпня 2024 року
Наслідки російського ракетного удару по супермаркету у Костянтинівці. Костянтинівка, Донецька область, 9 серпня 2024 року

Під час атаки Росії на торговий центр у Костянтинівці 9 серпня, загинув лейтенант поліції Максим Кислюк, йдеться в повідомленні Національної поліції України.

«Інспектор сектору кадрового забезпечення Краматорського районного управління поліції Максим Кислюк перебував у наряді, коли російські війська вдарили ракетою по торговому центру Костянтинівки», – кажуть у Нацполіції.

За даними пресслужби відомства, правоохоронець отримав смертельне поранення. У 36-річного поліцейського залишились батьки, дружина і діти.

9 серпня сили РФ завдали удару по Костянтинівці на Донеччині.

Голова Донецької обласної військової адміністрації повідомив про 14 загиблих і 43 постраждалих внаслідок російського удару по Костянтинівці.

Він зазначив, що серед загиблих, «імовірно, є троє дітей, однак тіла сильно пошкоджені, і точно це встановить тільки експертиза».

Серед поранених, за словами Філашкіна, одна людина перебуває у тяжкому стані – її доставили на лікування у Дніпро, решта – отримує медичну допомогу на території області.

За словами голови ОВА, рятувально-пошукову операцію тимчасово зупинили через «безпекову складову».

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG