Доступність посилання

ТОП новини

КМДА заперечує вручення підозри заступнику голови Усову – її отримав інший посадовець


«Міська влада всіляко сприятиме об’єктивному та відкритому розслідуванню в законодавчому порядку в обох справах», заявили в адміністрації
«Міська влада всіляко сприятиме об’єктивному та відкритому розслідуванню в законодавчому порядку в обох справах», заявили в адміністрації

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов не отримував підозру, заявили в КМДА 5 червня.

«Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов не отримував підозру про вчинення злочину. Київська міська адміністрація закликає медіа подавати інформацію коректно та не маніпулювати», – йдеться в повідомленні.

Як повідомили в міській адміністрації, про підозру повідомили заступнику директора Департаменту транспортної інфраструктури.

«Міська влада всіляко сприятиме об’єктивному та відкритому розслідуванню в законодавчому порядку в обох справах», – додає пресслужба.

Читайте також: У КМДА підтвердили обшуки в кабінеті заступника Кличка

Раніше ДБР заявило, що повідомило про підозру заступнику директора одного із департаментів Київської міської державної адміністрації (КМДА), якого звинувачують у вимаганні хабарів у київських автоперевізників. У бюро не називають імені підозрюваного.

Напередодні також стало відомо про обшуки в заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтина Усова. Вчора у нього на робочому місці пройшли обшуки, а видання «Українська правда» повідомляло з посиланням на джерела, що слідчі дії стосуються фактів вимагання посадовцем неправомірної винагороди в одного з перевізників столиці.

Згодом Усов підтвердив, що Державне бюро розслідувань проводило слідчі дії у його кабінеті. У заяві чиновник наголосив, що незважаючи на відсутність ухвали суду про обшук, він співпрацював з органами досудового розслідування і готовий робити це надалі.

Форум

XS
SM
MD
LG