Доступність посилання

ТОП новини

Кличко видав «окреме доручення» щодо недопущення масових заходів 23-24 серпня


Люди відвідують виставку, на якій демонструється знищена російська військова техніка, Київ, 21 серпня 2023 року
Люди відвідують виставку, на якій демонструється знищена російська військова техніка, Київ, 21 серпня 2023 року

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про «окреме доручення» щодо недопущення масових заходів 23 і 24 серпня.

«Оскільки з міркувань безпеки місто не планує масових заходів до Дня Незалежності України, видав окреме доручення заступникам голови КМДА, головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня», – написав він у телеграмі.

Кличко також звернувся до керівників головних управлінь Нацполіції та ДСНС в Києві про додаткові заходи щодо охорони громадського порядку та безпеки учасників відзначення Дня прапора і Дня Незалежності України, запланованих на державному рівні.

Мер закликав усіх киян та гостей столиці в ці дні бути «максимально уважними та обережними, не нехтувати сигналами повітряної тривоги».

Напередодні у КМДА повідомили, що масових заходів на День Незалежності у Києві не влаштовуватимуть, але на Хрещатику проведуть виставку пошкодженої російської техніки, як це було минулого року. Через з 21 до 28 серпня рух на вулиці Хрещатик перекриють.

XS
SM
MD
LG