Доступність посилання

ТОП новини

У МВС уточнили наслідки падіння уламків БПЛА на Хмельниччині


Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції. Фото ілюстративне
Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції. Фото ілюстративне

Через падіння уламків безпілотника у місті Славута на Хмельниччині пошкоджені 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

«У місті Славута Шепетівського району внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. 16 людей отримали поранення і звернулися до медиків по допомогу», – написав він у телеграмі.

Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції, додав Клименко.

Раніше в ОВА повідомили, що через атаку дронами у Шепетівському районі на Хмельниччині пошкоджено територію об’єкта критичної інфраструктури, є руйнування нежитлових приміщень, житлових будинків і транспортних засобів. За допомогою до лікарні звернулось 16 людей.

У ніч на 25 жовтня Росія атакувала Україну 11 безпілотниками, усі збили. Протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях.

Російські військові регулярно атакують регіони України з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, РСЗВ. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG