Доступність посилання

ТОП новини

На Херсонщині через удари РФ 20 вересня поранені чотири людини – ОВА


Наслідки російських ударів на Херсонщині, архівне фото
Наслідки російських ударів на Херсонщині, архівне фото

На Херсонщині внаслідок російських ударів вночі і вранці 20 вересня поранені четверо людей, повідомила обласна військова адміністрація.

«Вночі під ударами окупантів опинилося село Благовіщенське Херсонської громади. Постраждав 35-річний чоловік, який перебував на подвірʼї будинку. У нього – вибухова травма і контузія. Лікарі на місці надали потерпілому необхідну меддопомогу», – йдеться в повідомленні.

Через скидання вибухівки з дрона постраждали цивільні у Кіндійці й Херсоні, кажуть в ОВА.

«У Кіндійці через скидання вибухівки з російського дрона постраждали двоє людей, які перебували на вулиці. Чоловіки, 62 і 64 роки, дістали вибухові травми і уламкові поранення ніг. Обох потерпілих доставили до лікарні для надання меддопомоги. Близько 10:30 російські військові атакували з дрона автомобіль у Херсоні. Внаслідок скидання вибухівки 60-річний чоловік дістав вибухову травму, множинні уламкові поранення голови, тулуба, руки і ноги. Потерпілого доставили до лікарні у середньому стані тяжкості, – повідомила влада.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БпЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG