Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: унаслідок обстрілу РФ Херсонщини загинула людина, ще семеро – поранені


Житловий будинок пошкоджений російськими обстрілами у селі Бериславського району Херсоеської області, червень 2023 року. Фото ілюстративне
Житловий будинок пошкоджений російськими обстрілами у селі Бериславського району Херсоеської області, червень 2023 року. Фото ілюстративне

На світанку 30 червня армія РФ завдала удару з безпілотника, а також атакувала КАБами населені пункти Херсонського та Бериславського районів. В результаті ударів одна людина загинула, ще сім були поранені, повідомляє Націолнальна поліція України.

«Зранку росіяни атакували Берислав із безпілотника. Внаслідок скиду ворожого боєприпасу поранення несумісні з життям отримав 30-річний чоловік», – йдеться у повідомленні.

Також, за даними поліції, в результаті влучань у Наддніпрянському пошкоджено шість багатоповерхових будинків та дитячий садок, поранення отримали п’ятеро людей.

Раніше президент України Володимир Зеленський повідомив, що лише за цей тиждень, 24-30 червня, російська армія застосувала проти України понад 800 керованих авіаційних бомб.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG