Доступність посилання

ТОП новини

Влада: на Херсонщині через удари РФ минулої доби загинула одна людина, 16 поранені, зокрема діти


Пошкоджений російськими ударами будинок у Херсоні, архівне фото
Пошкоджений російськими ударами будинок у Херсоні, архівне фото

У Херсонській області минулої доби внаслідок російських ударів одна людина загинула, ще 16 – зазнали поранення, серед них – дві дитини, повідомив голова обласної військової адміністрації Олесандр Прокудін.

За його словами, минулої доби російські війська обстріляли 25 населених пунктів області.

«Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено багатоповерхівку і 15 приватних будинків. Зафіксовано влучання в промисловий об’єкт, магазин, складське приміщення гуманітарного штабу і газопровід. Внаслідок обстрілів пошкоджені господарські споруди, гаражі й атомобілі», – написав Прокудін у телеграмі.

Він також додав, що під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією Херсонщини знищили два безпілотники Shahed-131/136.

За даними Повітряних сил, всього минулої ночі над територією України збили 28 повітряних цілей (ракет і дронів) з 29, не вдалося збити ракету «Кинджал».

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG