Доступність посилання

ТОП новини

На Херсонщині зросла кількість постраждалих через російські атаки – влада


Через останні російські обстріли постраждали троє людей. Фото архівне
Через останні російські обстріли постраждали троє людей. Фото архівне

На Херсонщині зросла кількість постраждалих через російські атаки, повідомила у телеграмі обласна військова адміністрація.

Раніше місцева влада Херсонщини повідомляла про російські атаки дронами, через які загинула людина, ще дев’ятеро постраждали.

Через російський артобстріл у Херсоні поранення дістали двоє людей – 61-річна жінка та 64-річний чоловік

«Швидка» доставила до лікарні 61-річну жінку. В неї – вибухова травма, поранення спини та травматична ампутація плеча. Також медики надали допомогу на місці 64-річному чоловіку. Він дістав вибухову травму, а також дрібні поранення ноги та руки», – йдеться у повідомленні.

В ОВА додають, що сьогодні ввечері російська армія вдарила по Антонівці – внаслідок обстрілу постраждав 67-річний чоловік, снаряд влучив поблизу його будинку. Чоловіка госпіталізували.

Читайте також: Удар РФ по Харкову: загинула людина, число постраждалих зросло

Місцева влада прифронтових областей регулярно повідомляє про російські атаки БПЛА цивільних у транспорті чи на вулиці. Внаслідок таких атак зазнають поранень або гинуть люди. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

Моніторингова місія ООН із прав людини заявила, що з 24 лютого 2022 року до кінця червня 2024 року через бойові дії в Україні постраждали щонайменше 33 878 цивільних. Зокрема, в ООН підтвердили дані про загибель 11 284 людей. В організації наголошують, що реальна кількість жертв може бути більшою.

Форум

XS
SM
MD
LG