Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: через атаки російських дронів на Херсонщині постраждали щонайменше семеро людей


Російські дрони атакували Херсон, Кіндійку, Берислав, Антонівку
Російські дрони атакували Херсон, Кіндійку, Берислав, Антонівку

Через атаки російських дронів на Херсонщині постраждали щонайменше семеро людей, повідомила в телеграмі обласна військова адміністрація.

За даними місцевої влади, близько 16:50 війська РФ атакували з БпЛА Кіндійку – 43-річний чоловік дістав вибухову травму і поранення грудної клітини.

Також через скидання вибухівки з дрона в Антонівці постраждав 70-річний чоловік – у нього діагностували мінно-вибухову травму, уламкове поранення ніг та грудної клітки.

«Зранку у Станіславській громаді росіяни атакували з дрона цивільний автомобіль. У 25-річного чоловіка діагностували вибухову травму. Він самостійно звернувся до лікарні, де йому надали необхідну меддопомогу», – йдеться у повідомленні.

У Херсонській ОВА додають, що через скидання вибухівки з дрона у Кіндійці 53-річний чоловік зазнав вибухової травми та уламкових поранень рук, через дроновий удар по Бериславу постраждали двоє людей, 45-річний чоловік потрапив під удар російського БпЛА у Дніпровському районі Херсона – у нього вибухова травма, уламкове поранення гомілки і перелом кістки ноги.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG