Доступність посилання

ТОП новини

У Херсоні через ранкові обстріли поранені троє людей – влада


Наслідки російського обстрілу в Херсоні, архівне фото
Наслідки російського обстрілу в Херсоні, архівне фото

Російські війська вранці 22 серпня обстрілюють Херсон, внаслідок чого постраждали щонайменше троє людей, повідомила обласна військова адміністрація.

«Внаслідок обстрілу Корабельного району міста постраждала 76-річна жінка, яка перебувала у квартирі. У неї – вибухова травма, контузія й уламкове поранення стегна. Потерпілу доставили до лікарні для надання меддопомоги», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними ОВА, загарбники атакували з безпілотника хлопця, який стояв на зупинці у Херсоні.

«Бригада «швидкої» доставила до лікарні 19-річного херсонця, який дістав вибухову травму й уламкове поранення грудної клітки. Потерпілий – під наглядом лікарів, отримує необхідну медичну допомогу», – додали в ОВА.

Ще один чоловік був поранений через російський обстріл Корабельного району Херсона.

«Бригада «екстренки» доставила до лікарні 39-річного чоловіка, який потрапив під ворожий обстріл біля підʼїзду будинку. Він дістав вибухову травму, контузію й уламкове поранення черева», – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні голова ОВА Олександр Прокудін повідомив, що Херсон частково залишився без світла через російський удар по обʼєкту критичної інфраструктури.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG