Доступність посилання

ТОП новини

Cили РФ обстрілюють Херсон, загинула людина, серед поранених є немовля – ОВА


За даними місцевої влади, 6-місячного хлопчика госпіталізували до реанімації у середньому стані тяжкості.
За даними місцевої влади, 6-місячного хлопчика госпіталізували до реанімації у середньому стані тяжкості.

Російські війська завдають ударів по Херсону, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«61-річна жінка потрапила під удар ворожого дрону сьогодні близько 11:00. Вона дістала вибухову травму та уламкове поранення обличчя. Також окупанти обстріляли з артилерії Дніпровський район Херсона. У 66-річного чоловіка діагностували вибухову травму, контузію, перелом плеча та уламкові поранення черева. Він перебуває у тяжкому стані», – написав він у телеграмі.

За його словами, також через російський обстріл Дніпровського району міста постраждало немовля – 6-місячного хлопчика госпіталізували до реанімації у середньому стані тяжкості.

У Корабельному районі Херсона 77-річний чоловік дістав вибухову травму та уламкове поранення спини, повідомив Прокудін.

«Російські війська продовжують нещадно бити по Херсону. Внаслідок обстрілу Дніпровського району міста травми, несумісні з життям, дістав чоловік», – додав Прокудін.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG