Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріл Херсона постраждали 5 людей, зокрема дитина – оновлені дані


Раніше сьогодні повідомлялось, що російські війська обстріляли житлові квартали Херсона (фото ілюстративне)
Раніше сьогодні повідомлялось, що російські війська обстріляли житлові квартали Херсона (фото ілюстративне)

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив про пʼятьох постраждалих через російські обстріли Херсона у вівторок вдень.

«Серед них – 8-річна дівчинка, в котрої діагностували поранення середнього ступеня тяжкості. На момент ворожого удару вона знаходилася на подвірʼї будинку. У 68-річного чоловіка – важкі поранення. Йому уламками травмувало голову, шию, грудну клітину, руки та ноги. Двоє людей, 56-річна жінка та 52-річний чоловік, дістали поранення середнього ступеня тяжкості. Ще один чоловік постраждав у Кіндійці. Усіх потерпілих шпиталізували, лікарі надають їм необхідну медичну допомогу», – повідомив Прокудін у Telegram.

Раніше сьогодні повідомлялось, що російські війська обстріляли житлові квартали Херсона, в тому числі гуманітарний штаб. Влада також попереджала про ймовірний російський обстріл залізничного вокзалу Херсона.

Крім того, армія РФ у вівторок вдарила з «Градів» по Софіївці Станіславської громади Херсонщини, загинула жінка, ще один чоловік зазнав поранень.

Російські війська практично щодня обстрілюють Херсон та частину області. При цьому Москва заперечує обстріли цивільного населення в Україні.

XS
SM
MD
LG