Доступність посилання

ТОП новини

Після вчорашнього удару РФ по Харкову в лікарнях залишаються восьмеро людей – Синєгубов


Наслідки чергової російської атаки по Харкову, 30 червня 2024 року
Наслідки чергової російської атаки по Харкову, 30 червня 2024 року

Після вчорашнього російського удару по Харкову у лікарнях залишаються восьмеро людей – шестеро дорослих і двоє дітей, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, 16-річний хлопець у стабільному стані, 8-ми місячний хлопчик у задовільному стані – сьогодні готується до виписки під нагляд сімейного лікаря.

Синєгубов зазначає, що 58-річний постраждалий перебуває у важкому стані, але стабільний – він зазнав вибухового поранення з пошкодженням голови, тулуба та лівої верхньої кінцівки. Ще 5 дорослих — у стані середньої тяжкості.

У неділю, 30 червня, російські війська завдали удару по терміналу «Нової пошти» у Харкові. За даними місцевої влади, внаслідок удару загинув працівник поштового відділення, ще дев’ятеро людей зазнали поранень. Це не перший російський удар по відділенню пошти на Харківщині.

Читайте також: Армія РФ вдарила по Харкову керованою авіабомбою з Бєлгородської області – прокуратура

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG