Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ завдали авіаудару по Харкову, є загиблі і майже 30 поранених – влада


Внаслідок влучання КАБу в підʼїзд 12-поверхово будинку у Харкові загинуло щонайменше троє людей. Харків, Україна, 30 серпня 2024 року
Внаслідок влучання КАБу в підʼїзд 12-поверхово будинку у Харкові загинуло щонайменше троє людей. Харків, Україна, 30 серпня 2024 року

Вдень 30 серпня війська РФ завдали авіаудару по Харкову, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Спочатку Синєгубов повідомив, що внаслідок влучання КАБу в підʼїзд 12-поверхового будинку в Індустріальному районі міста є двоє загиблих і пʼятеро поранених.

Згодом міський голова Ігор Терехов написав, що вже відомо про трьох загиблих у багатоповерхівці в Індустріальному районі.

Також Терехов повідомив про удар по Немишлянському району міста.

«У Немишлянському районі окупанти вбили дитину прямо на дитячому майданчику. Дівчинку. Ще мінімум троє людей у цьому районі поранені» – йдеться у дописі.

Станом на 16:14 Синєгубов розповів про 28 поранених унаслідок атаки по Харкову.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG