Доступність посилання

ТОП новини

Число поранених через удар РФ по Одещині зросло до 14, серед них – 3 дітей


Наслідки російського удару по Ізмаїлу на Одещині, 27 вересня 2024 року
Наслідки російського удару по Ізмаїлу на Одещині, 27 вересня 2024 року

Кількість поранених внаслідок російського обстрілу Одещини 27 вересня зросло до 14, серед них – троє дітей, повідомили в Офісі генерального прокурора. Ще три людини загинули.

«За даними слідства, 27 вересня вночі збройні сили РФ здійснили масовану атаку БпЛА на Подунав’я Одещини. Наразі відомо про трьох загиблих і 14 постраждалих, серед них троє дітей: двоє хлопчиків 3 і 13 років і 14-річна дівчинка. Інформація щодо інших постраждалих уточнюється», – йдеться в повідомленні. Раніше було відомо про 11 постраждалих.

В ОГП додали, що внаслідок удару пошкоджень зазнала цивільна інфраструктура: приватні й багатоквартирні будинки, господарчі споруди, автотранспорт.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG