Доступність посилання

ТОП новини

Італія на запит України заарештувала активи росіянина Олексія Федоричева


Суд в Італії заарештував активи 68-річного російського бізнесмена Олексія Федоричева. Це було зроблено на запит Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України, загальна сума заарештованих активів становить 41 мільйон євро, повідомляє Corriere Fiorentino, регіональний випуск видання Corriere Della Serra.

Влада Італії заарештувала замок Torre del Gallo, розташований у регіоні Тоскана, три інші об'єкти нерухомого майна, а також акції компанії, назва якої не вказується. За версією слідства, Федоричев за рахунок незаконно отриманих доходів придбав компанію, яка має комплекс нерухомого майна у Флоренції.

В Україні проти Федоричева порушено кримінальну справу про розкрадання. Збитки від нього оцінюють у понад 60 мільйонів доларів.

Олексій Федоричев є засновником компанії Fedcom, яка торгує добривами та сировиною. Він також обіймає посаду президента баскетбольного клубу «Монако». Раніше він володів російським футбольним клубом «Динамо».

29 липня влада Великої Британії конфіскувала 780 тисяч фунтів стерлінгів (963 тисячі доларів), які належали російському мільярдеру Петру Авену, але були зареєстровані не на його ім’я.

Форум

XS
SM
MD
LG