Доступність посилання

ТОП новини

В Ірані скасували авіарейси з усіх аеропортів до ранку 7 жовтня


Іран запровадив обмеження на польоти 2 жовтня
Іран запровадив обмеження на польоти 2 жовтня

Польоти з усіх аеропортів Ірану скасовані з 6 жовтня о 21:00 до 7 жовтня о 6 годині ранку, повідомило іранське інформаційне агентство Mehr з посиланням на речника Організації цивільної авіації Ірану.

Рейси скасовано через експлуатаційні обмеження, заявили державні ЗМІ з посиланням на речника без надання додаткових деталей.

Іран запровадив обмеження на польоти 2 жовтня. Це рішення оголошено на тлі різкого загострення ірано-ізраїльського конфлікту.

1 жовтня Іран завдав по Ізраїлю ракетного удару, випустивши на територію країни близько 180 балістичних ракет. У Тегерані заявили, що це відповідь на загибель лідерів угруповань «Хамас» (визнана терористичною у США та ЄС) та «Хезболла» (є як озброєною групою, так і ліванською політичною партією, у США визнана терористичною організацією).

Читайте також: Чому Ізраїль розпочав вторгнення до Лівану, а Іран обстріляв Ізраїль? Пояснюємо

Ізраїль обіцяв відповісти на іранські удари, при цьому він продовжує завдавати ударів по об’єктах «Хезболли» в Лівані, у тому числі в столиці Бейруті, а також розпочату кілька днів тому наземну військову операцію на півдні цієї країни.

Форум

XS
SM
MD
LG