Доступність посилання

ТОП новини

ГУР заявило про успішне ураження складу боєприпасів у РФ – там було понад п’ять тисяч тонн снарядів


За даними розвідки, детонація на ураженому складі триває. Фото ілюстративне
За даними розвідки, детонація на ураженому складі триває. Фото ілюстративне

Воїни Головного управління розвідки Міноборони 24 серпня завдали «успішного вогневого ураження» по польовому складу боєприпасів, розташованому поблизу Острогозька Воронезької області РФ. Про це у телеграмі повідомляє пресслужба ГУР.

«Склад БК належав угрупуванню військ «Запад» ЗС РФ. На території військового об’єкта зберігались артилерійські й танкові снаряди окупантів, їхні набої для стрілецької зброї та ракети класу «земля-повітря» ― загалом понад п’ять тисяч тонн боєприпасів», – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, детонація на ураженому складі триває.

Російська влада сьогодні вранці повідомила, що в Острогозькому районі Воронезької області РФ внаслідок нічної атаки безпілотників горить та детонує склад із боєприпасами. За повідомленнями російської сторони, детонація триває досі.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в російські регіони регулярно прилітають бойові дрони, внаслідок чого є руйнування і жертви. Міноборони Росії стверджує, що атаки ведуться з українського боку. Здебільшого Київ ці повідомлення не коментує.

Форум

XS
SM
MD
LG