Доступність посилання

ТОП новини

Унаслідок російських обстрілів поранені п’ятеро людей у двох селах – голова Херсонської ОВА


Наслідки обстрілу в Антонівці, архівне фото
Наслідки обстрілу в Антонівці, архівне фото

П’ятеро людей зазнали поранень унаслідок російських обстрілів у селах Комишани і Антонівка, повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«Після 15:00 російські окупанти обстріляли Комишани. Постраждали троє людей, які в цей момент були у будинку. 56-річному чоловіку та 49-річній жінці медики надали допомогу на місці. У них контузія, вибухова та закрита черепно-мозкова травми. Жінку 75 років ушпиталили з вибуховою травмою та уламковим пораненням», – написав чиновник.

З Антонівки до лікарні доправили двох поранених.

«Жінка і чоловік 1968 року народження внаслідок скиду ворогом вибухівки з дрона отримали вибухову травму та множинні уламкові поранення. Постраждалим надається необхідна медична допомога», – відзначив Прокудін.

Російські війська щодня регулярно атакують дронами українські регіони. Найчастіше про скиди вибухівок з російських дронів по цивільних повідомляє влада Херсонщини, Сумщини, Чернігівщини та Харківщини.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG