Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб ЗСУ звітує про бій біля Новоолександрівки, попри повідомлення про окупацію села


За даними штабу, на Покровському напрямку тривають дев’ять боєзіткнень у районах Новоолександрівки, Сокола, Воздвиженки та Євгенівки.
За даними штабу, на Покровському напрямку тривають дев’ять боєзіткнень у районах Новоолександрівки, Сокола, Воздвиженки та Євгенівки.

Біля Новоолександрівки на Донеччині триває боєзіткнення з російськими військами, повідомляє у телеграмі Генеральний штаб ЗСУ.

«На Покровському напрямку тривають дев’ять боєзіткнень у районах Новоолександрівки, Сокола, Воздвиженки та Євгенівки. Ще 29 атак на напрямку вже завершились. Ворог зазнає втрат у живій силі: безповоротні – 137, санітарні – 154. Також, близько півдесятка російських окупантів здалися в полон», – йдеться у повідомленні.

Водночас проєкт DeepState сьогодні, 23 червня, стверджує, що сили РФ окупували Новоолександрівку – намагаються закріпитися на західних околицях села. DeepState зауважує, що до траси Покровськ-Костянтинівка з населених пунктів залишається лише Воздвиженка.

Раніше цього тижня британська розвідка припускала, що війська РФ, ймовірно, взяли під контроль село Новоолександрівка Донецької області, яке розташоване приблизно за 20 кілометрів на північ від Авдіївки. У розвідці Британії звертали увагу на те, що, взявши під контроль Новоолександрівку, сили РФ зможуть впритул наблизитися до дороги Т-05-04 – однієї з головних шляхів постачання українських сил.

Форум

XS
SM
MD
LG