Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб: з району Очеретиного сили РФ у різних напрямках намагаються вклинитися в бойові порядки ЗСУ


Загалом з початку доби відбулося 116 бойових зіткнень.
Загалом з початку доби відбулося 116 бойових зіткнень.

На Покровському напрямку з району Очеретиного російські війська у різних напрямках намагаються вклинитися в бойові порядки ЗСУ, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Інтенсивно атакує ворог українських захисників на Покровському напрямку. Тут, впродовж дня, агресор наростив зусилля – загалом здійснив 37 штурмових і наступальних дій. Найбільша активність російських окупантів зберігається з району Очеретиного, звідки ворог у різних напрямках намагається вклинитися в наші бойові порядки», – йдеться у повідомленні.

На цьому напрямку 29 атак українські захисники вже відбили, ще вісім боєзіткнень тривають, зокрема, біля Євгенівки та Новоолександрівки.

За даними штабу, на Харківському напрямку у Вовчанську тривають бої у трьох локаціях, на Куп’янському напрямку – біля Синьківки і Степової Новоселівки, на Лиманському напрямку продовжуються шість боєзіткнень – противник концентрує свої зусилля поблизу Макіївки і Невського, де відбулося близько 80% від усіх атак.

У Генштабі також заявляють про напружену ситуацію на Сіверському напрямку, де противник 11 разів штурмовими діями намагався витіснити українських захисників з позицій в районах Білогорівки, Спірного та Роздолівки – понад половина боєзіткнень ще триває.

Загалом з початку доби відбулося 116 бойових зіткнень.

Напередодні у Генштабі повідомляли, що російські війська намагаються прорватися з району Очеретиного у напрямках Євгенівки, Новоолександрівки та Воздвиженки.

Форум

XS
SM
MD
LG