Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб ЗСУ повідомив про понад 150 боїв на фронті та успішні дії на деяких ділянках Курщини


На Покровському напрямку, де противник зосереджує основні зусилля, було 53 російські атаки
На Покровському напрямку, де противник зосереджує основні зусилля, було 53 російські атаки

На фронті станом на 22:00 відбулося 135 бойових зіткнень, противник зосереджує основні зусилля на Покровському напрямку, повідомляє у телеграмі Генеральний штаб ЗСУ.

На цьому напрямку противник 53 рази атакував українські позиції. В районах Михайлівки, Новогродівки і Миколаївки відбулася понад половина від усіх боєзіткнень.

Також у штабі досить активним називають Курахівський напрямок, де було зафіксовано 19 російських атак – сили РФ намагалися просунутися поблизу Костянтинівки і Красногорівки, зазнали втрат, ще тривають бої біля Карлівки.

«На Харківському напрямку російські терористи двічі безуспішно штурмували позиції наших підрозділів в районі Вовчанська. Також, на визначених відтинках фронту, наші воїни проводили активні дії для покращення тактичного положення», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Telegraph: кілька факторів можуть підірвати рішучість Москви продовжувати наступ на Донбасі

На Торецькому напрямку війська РФ 12 разів атакували українські позиції поблизу Нью-Йорка, Неліпівки, Торецька та Дружби. Бій триває поблизу Нью-Йорка, про захоплення якого повідомляла російська сторона.

На Оріхівському, Гуляйпільському та Придніпровському напрямках російські підрозділи наступальних дій не проводили.

Сили оборони України продовжують ведення операції на Курському напрямку, є «успішні дії» на деяких ділянках, додають у Генштабі.

Третя окрема штурмова бригада ЗСУ 22 серпня заявила про наступ та повернення територій на Харківщині. За даними ОШБ, штурмові дії відвели удар противника з напрямку Макіївки та зняли напругу з інших критичних ділянок фронту у смугах сусідніх бригад.

Форум

XS
SM
MD
LG