Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові відбили атаки сил РФ біля 11 населених пунктів – командування


Українські військовослужбовці ведуть вогонь по російських позиціях поблизу Бахмута Донецької області, 20 листопада 2022 року
Українські військовослужбовці ведуть вогонь по російських позиціях поблизу Бахмута Донецької області, 20 листопада 2022 року

Українські військові за минулу добу відбили атаки російських загарбників у районах 11 населених пунктів на Донеччині і Луганщині, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 23 листопада.

Йдеться про Білогорівку Луганської області та Спірне, Берестове, Бахмут, Курдюмівку, Північне, Новобахмутівку, Красногорівку, Первомайське, Невельське і Мар’їнку на Донеччині.

«За минулу добу противник завдав п’ять ракетних ударів по населених пунктах Харківської і Донецької областей, здійснив близько 45 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та містах і селах», – йдеться в повідомленні.

Раніше заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомляла, що через негоду кількість російських атак на Донеччині зменшилася.

За її словами, минулого тижня на Донецькому напрямку – «це були сотні атак в день, які ЗСУ відбивали», а зараз через погоду ця кількість «трошки зменшилася».

При цьому, за її словами, не зменшилася кількість обстрілів: по всьому східному фронту – приблизно 400 обстрілів за день.

18 листопада речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий заявив, що Бахмутський і Авдіївський напрямки залишаються «найгарячішими точками», війська РФ там зазнають «неймовірних втрат».

XS
SM
MD
LG