Доступність посилання

ТОП новини

В МВС заявили, що Геращенка призначили на посаду радника міністра


У серпні Антона Геращенка звільнили з посади заступника голови МВС
У серпні Антона Геращенка звільнили з посади заступника голови МВС

Колишнього заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка ще на початку серпня призначили на посаду радника міністра патронатної служби Міністерства внутрішніх справ. Про це повідомили в МВС у відповідь на запит Радіо Свобода.

«Відповідно до наказу МВС від 5 серпня 2021 № 433 о/с, Антон Геращенко призначений на посаду радника міністра патронатної служби МВС», – мовиться в повідомленні.

У серпні Геращенка звільнили з посади заступника міністра внутрішніх справ – за повідомленнями ЗМІ, це відбулося за його власним бажанням 4 серпня, попереднього дня перед призначенням на нинішню посаду.

Він працював заступником міністра з вересня 2019 року. Раніше був депутатом Верховної Ради 8-го скликання.

30 серпня низка засобів інформації написала про те, що Геращенко після зміни голови МВС і своєї відставки з посади заступника міністра продовжив роботу в міністерстві вже як радник міністра. При цьому вони посилалися на повідомлення Державної прикордонної служби України за 28 серпня про відомчу нараду, яка відбулася того дня і серед кількох учасників якої був перелічений і Геращенко як «радник міністра внутрішніх справ».

Але досі офіційних підтверджень про таке призначення не було.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG