Доступність посилання

ТОП новини

На фронті відбулося 163 бойових зіткнення з початку доби – Генштаб ЗСУ


Наслідки бойових дій на Курахівському напрямку
Наслідки бойових дій на Курахівському напрямку

Від початку доби 19 вересня на фронті відбулося 163 бойових зіткнення, інформує Генштаб ЗСУ.

«Російські загарбники завдали по території України 61 авіаудар, скинувши 88 КАБ. Крім цього, росіяни задіяли для ураження 587 дронів-камікадзе та здійснили понад 3500 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах», – ідеться у вечірньому зведенні.

За даними Генштабу, понад половина боїв, як і в попередні дні, відбувалася на двох напрямках – Покровському та Курахівському.

«Від початку цієї доби на Покровському напрямку росіяни 36 разів намагалися прорвати нашу оборону неподалік населених пунктів Воздвиженка, Новоторецьк, Гродівка, Миролюбівка, Миколаївка, Новогродіка та Маринівка. Чотири атаки досі тривають. Найгарячіше сьогодні на Курахівському напрямку. Ворог за підтримки авіації 49 разів атакував наші позиції поблизу Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки. За уточненою інформацією, досі точиться 13 боєзіткнень», – указано в повідомленні.

Також бойові дії тривали на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Времівському, Оріхівському та Придніпровському напрямках.

Форум

XS
SM
MD
LG